tiistai 6. joulukuuta 2011

Keittiö

Kauhistus. viime päivityksestä on taas kulunut tovi...lupailin niitä keittiökuvia jo ajat sitte, mut sitten lasifirma oli leikannut lasit väärin ja jouduttiin odottelemaan uusia tilalle. Nytkään keittiö ei vielä ole valmis, mutta en pihtaile kuvia enää, vaan esittelen melko valmiin köksämme.


Ensin kuitenkin esittelen tämän aamuisen yllätyksen; yöllä oli satanut lunta!! No aika vähän kyllä, mutta kuitenkin. Makkarin ikkunan alle oli vielä joku romanttinen-romeo kaasutellut nätit kuviotkin ;)








Tältähän keittiö näytti Rytölän ostovaiheessa...

















...ja tällainen se on nyt. Musta mikroaaltouuni tonne oikealle aukkoon on vielä löytämättä ja sininen leivänpaahdin menee kyllä vaihtoon, vaikka toimiva onkin. Aah tätä kulutusjuhlaa. Valkoisesta liemimalja sai uuden roolin leivän säilyttäjänä. Toisaalta sinne olisi kiva rakentaa jonkinlainen hyasintti asetelma tuomaan jouluntuoksua tupaan. Keittiön kaapit ja tasot on Ikeasta, liesituuletin verkkokauppa.com:sta, tapetti Seinäruususta ja lasi tapetin eteen teetätettiin Lasimasissa.






Sitten tuolta ylhäältä, kaappien päältä puuttuu vielä tapetit. Tapettina siis Cole & Son Cow Parsley. Puuttuvista asioista vielä mainittakoon jääkaapin ja kaapin väliin tuleva peitelevy.

(Peeveli, et häiritsee noi päivämäärä/aika merkinnät mitkä oon taas näköjään vahingossa asettanut kameran säätöihin).













Tässä vielä siipan rakentama saareke, joka tosiaan toimii käteästi pyörillä. Tähänkin on tulossa vielä koristelistat noiden pyöriä peittämään.











Siippa aloitti lauantaina wc -rempan. Elämä ilman pönttöä on kyllä vähän haasteellista, mutta onneksi kyseessä ei ole monen viikon kärvistely.
Miina on varsin tyytyväinen remonttiin sillä tyhjät laattalaatikot tarjoavat hyviä lepäilylaatikoita. Sillähän ei ole väliä vaikka kissa itse onkin isompi kuin laatikko.